Hae sopimuspohjia

Palvelun tilausehdot

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry:n tietopalvelun ehdot
Alla olevat ehdot ovat voimassa toistaiseksi ja ne koskevat TIEKEn ylläpitämää Verkottaja-palvelua.

1. Liittyminen

Palveluun voi liittyä milloin tahansa. Palvelun voi tilata palvelun verkkosivuilta. Hyväksyttyään tilaushakemuksen TIEKE lähettää palvelun tilaajalle sähköpostitse vahvistuksen tilauksen vastaanotosta sekä tunnukset palveluun.

2. Voimassaoloaika

Tilaus on voimassa toistaiseksi. Jos tilausta ei ole irtisanottu kuukautta (1 kk) ennen seuraavan vuoden alkua, jatkuu tilaus automaattisesti kalenterivuoden kerrallaan eteenpäin.

3. Tilauksen irtisanominen

Tilaus on irtisanottava yksi (1) kuukausi ennen seuraavan kalenterivuoden alkua. Irtisanominen voidaan tehdä sähköpostitse palvelusta vastaavalla henkilölle.

4. Hinnoittelu

Mikäli verot tai muut julkisoikeudelliset maksut muuttuvat, muuttuu palveluiden hinnat vastaavasti. TIEKE voi myös muuttaa palvelujen maksuja ilmoittamalla siitä asiakkaille vähintään kuukautta ennen uuden sopimuskauden alkua.

5. Palvelujen hinnat

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kulloinkin voimassa olevat hinnat ovat nähtävillä palvelun verkkosivuilla. Hintoihin lisätään ALV 24 %. TIEKEn jäsenet saavat hinnoista 15 % alennuksen. Palvelujen hinnat sisältävät toimituskulut.

6. Laskutus

Laskutuskausi on kalenterivuosi ja laskuissa käytettävä yksikkö on Euro. Liittymisvuotta seuraavien vuosien laskutus tehdään jokaisen kalenterivuoden alussa.